De perfecte Guest accessoires voor uw bruiloft

Bij het plannen van een bruiloft wilt u uw gasten rekening te houden! Gasten komen om deze bijzondere dag te vieren en het is altijd leuk om te gast momenten documenteren of voeg enkele memorabele accessoires!

Bij veel bruiloften de bruid heeft de neiging om uit te geven de tafel boeketten voor gasten. Tegenwoordig bruiden worden steeds creatief en camera's te plaatsen op de tafels voor de gasten om hun eigen foto's te nemen en te delen met de bruid en de bruidegom later.
Naast de camera's kunnen paren hun tafels met kaarsen of accessoires te versieren om de sfeer te verhogen. Een grote tafel accessoire is het papier tafel lantaarn! Ze voegen sommige flare en passende weinig licht voor een avond feest.

Als je een avond bruiloft ander groot, idee is het verstrekken van sterretjes voor de af te sturen! Hoe romantisch het is om uit het hoofd naar de vluchtauto auto met knipperende lichten!

Als je echt wilt wat plezier te hebben, tijdens de receptie - stel de bruiloft tafel met wit papier en elegante kleurpotloden voor de gasten om te komen en te ondertekenen en notities schrijven. Het zorgt voor een grote afhaalmaaltijd en de gasten plezier zullen doen. U kunt zelfs de tafel kinderen voor het spel een klein kind.