Yale Club-leden rokend dan 'dalende dress normen'

Het zal een stormachtige scène op de eerbiedwaardige Yale Club in Manhattan op woensdag, omdat-traditie liefhebbende leden zijn in het geweer over "afnemende jurk normen."

                                                  Schede/Kolom Hoge Neck Mouwloos Pleated Knie-Lengte Elastisch Geweven Satijn Jurkje                                                          
De legendarische Ivy League particuliere leden club, gevestigd in een 22-verhaal neoklassieke clubhuis de buurt van Grand Central Terminal, houdt haar jaarlijkse vergadering. Maar leden klagen over een storing in de handhaving van de dress code, die dringt aan op "business casual" en dat "nette, respectvolle verschijning is te allen tijde vereist."
Eén lid schreef in een brief aan de club, "Een gruwelijke voorbeeld van deze ontknoping, deze trieste daling in de sfeer en de geest van de club, heeft plaatsgevonden op 5 september bij de mannen kleedkamer. Een jonge man (een Yale rechtenstudent) droeg een t-shirt wordt opgehemeld in grote letters met: "F - - k altijd. 'Ik was geschokt en vertelde hem dat het beledigend en ongepast; dat dit een club voor dames en heren. Hij grijnsde. Waarom mocht hij door de voordeur? Waarom heeft die op wacht bij de balie in de.                                                          

kleedkamer laat hem aan te gaan? Waarom mocht hij om rond te lopen de club verkleed als zodanig? Is er geen fatsoen bij de club meer, geen klasse? Zal het bestuur ter verantwoording worden geroepen (en leden)? "